WIFI door het hele huis
21
oktober

TP-Link kondigt de beschikbaarheid van zijn nieuwe Deco M5 multiroom WiFi-systeem in Nederland aan. Deco M5 is een mesh-netwerkoplossing voor draadloze internetdekking door heel het huis, voorzien van een beveiliging via TP-Link HomeCare. Het systeem is  te koop als een multi-pack met drie units.

TP-Link Deco M5

De Deco M5-systemen zijn voorzien van een ingebouwde virusscanner, genaamd TP-Link HomeCare. Dit biedt beveiligingsfuncties zoals een firewall en exploit- en malware-beveiliging op basis van Trend Micro-technologie. De Deco netwerkbeveiliging beschermt elk apparaat in je huis tegen malware en hackers, aldus de fabrikant.

Via de TP-Link Deco mobiele app kan het thuisnetwerk beheerd worden en zijn device access control en ouderlijk toezicht vanaf overal beschikbaar. Zo kan met ouderlijk toezicht het internetgebruik van kinderen worden gemonitord, kunnen websites worden geblokkeerd en tijdslimieten worden ingesteld, ook wanneer je niet thuis bent. Je krijgt bovendien elke maand automatisch een rapport over het gebruik zodat je op de hoogte blijft van de activiteiten op je netwerk.

TP-Link-Deco-M5 Wifi door het hele huis.
TP-Link-Deco-M5 Wifi door het hele huis.

Deco M5 bestaat uit een systeem van drie units die aangepast kunnen worden aan jouw specifieke wensen voor de Wi-Fi-dekking, die kan oplopen tot wel 420 M2. Door units toe te voegen, kan het systeem uitbreiden tot een nog groter oppervlak, zodat alle gewenste ruimtes voorzien kunnen worden van Wi-Fi. In één netwerk kunnen tot tien units worden toegevoegd voor naadloze Wi-Fi-dekking in zowel kleine als zeer grote ruimtes.

Het systeem maakt gebruik van de Adaptive Routing Technology (ART) van TP-Link om te zorgen dat je netwerk altijd draait op topsnelheid en altijd de snelste netwerkverbinding voor je apparaten identificeert en selecteert. Deco M5 optimaliseert tevens de verbindingen tussen de verschillende units onderling voor constante, optimale dekking en krachtige prestaties in het hele huis. Met Deco kun je zelf instellen hoe je de bandbreedte gebruikt. Zo kun je bepaalde diensten en apparaten prioriteit geven, zoals zware toepassingen als HD video-streaming, online gaming of video-chats.

X