Openingstijden
Maandag gesloten
               di t/m vr 9:00 - 18:00
               Za 9:00 - 17:00
Telefoonnummer
0297 52 38 70
Uw pc start niet meer, heeft een virus of wordt steeds trager? Zoekt u een bekwame en betrouwbare pc specialist voor de computer reparatie? Een probleem met de pc kan vaak verschillende oorzaken hebben. Soms hebben de problemen te maken met de software, maar ook problemen met de hardware (onderdelen) komen vaak voor. De computerspecialisten van Computer Service Uithoorn repareren al jaren alle voorkomende defecten aan alle merken pc’s. Een volledige diagnose van uw pc wordt u aangeboden in de professionele Technische Dienst. Zo weet u vooraf waar u aan toe bent!

Reparatie van alle soorten en merken pc’s

Of het nu gaat om een desktop kast, werkstation, all-in-one pc of  compacte thin client, de computer experts van Computer Service Uithoorn hebben voor elke pc een oplossing. De meeste onderdelen voor alle merken pc’s zijn op voorraad, dus kan uw pc reparatie vlot en effectief worden uitgevoerd. Hebt u een laptop of Mac? Natuurlijk hebben we daarvoor ook een oplossing! Lees meer over onze laptop reparaties.  

Computer reparatie

  • € 30 Onderzoek
  • €60 Windows installatie
  • € 30 Back-up
  • € 45 Opschonen
  • € 15 Montage
  • € 15 Stofvrij maken

Technische Dienst

Computer Service Uithoorn is voorzien van een uitgebreide technische dienst waarbij onze vakmensen op een duidelijke en eerlijke manier klantgericht advies geven op het gebied van hardware, software en upgrades.

We werken met verschillende merken

Wij werken met bijna alle populaire merken.

logo-1
logo-2
logo-3
logo-4
logo-5
logo-1
logo-1
logo-1
logo-1
logo-1