Printen, kopiëren of scannen
06
februari

Printers zijn er in verschillende vormen, maten en beschikken over verschillende technologieën en functionaliteiten. Sommigen kunnen alleen printen en anderen kunnen scannen, kopiëren en faxen. Daarnaast zijn er ook laserprinters, labelprinters en inkjetprinters die voor verschillende doeleinden gebruikt kunnen worden. Welke printer past het beste bij jou? De informatie op deze pagina zal jou helpen om de printer te vinden die het beste bij jou past.

Inkjet printer

Inkjet- en fotoprinters maken de mooiste afdrukken, maar zijn duurder in gebruik. Ook kunnen sommige inkjetprinters cd’s en dvd’s bedrukken. Inkjetprinters gebruiken cartridges om inkt direct op papier te spuiten. De kwaliteit van een afdruk wordt voor een groot deel bepaald door de resolutie (dpi). Hoe hoger de resolutie, hoe beter de scherpte zal zijn.

Laserprinter

Printers die beschikken over lasertechnologie ook wel bekend als laserprinters hebben een hoge afdruksnelheid en zijn relatief goedkoop in gebruik. Laserprinters zijn ideaal voor op kantoor en/of de kantoor aan huis. Laserprinters maken gebruik van toners en niet inktcartridges. Het voordeel van toners is dat die anders dan inktcartridges niet uitdrogen of verstoppen wanneer de laserprinter lange tijd niet in gebruik is.

All in one

Een All-in-One printer is een totaaloplossing. Met All-in-One printers kan je niet alleen printen, maar ook kopiëren, scannen en soms zelfs faxen. Een All-in-One printers is een handige totaaloplossing.

Fotoprinter

Met een fotoprinter druk je de mooiste foto’s af. Niet elke kleurenprinter is geschikt voor het afdrukken van foto’s. Een fotoprinter beschikt over een hoge DPI (resolutie) waardoor het mogelijk is om afbeeldingen/foto’s van een hoge kwaliteit af te drukken.

Labelprinter

Labelprinters zijn de snelle en eenvoudige manier om zaken in jouw keuken, werkplaats of kantoor te labelen – op al die plaatsen waar organisatie belangrijk is. Creëer professionele, duurzame, gelamineerde labels voor kabels, frontpanelen, elektrische apparaten, datanetwerken en andere installaties.

3D printer

Een 3D-printer is een apparaat dat op basis van digitale bouwtekeningen (computerbestanden) driedimensionale objecten kan produceren/printen. Dit gebeurt door het object laag na laag op te bouwen. 3D-printers maken anders dan de oude bekende printers geen gebruik van inkt maar van filamenten (kunststof). Deze hebben we momenteel niet in het assortiment.

Managed Printing

Behoud inzicht in je printkosten. Met Managed Print Service heb je de mogelijkheid om de controle, beveiliging en efficiency van je printers te verbeteren en tevens de printkosten drastisch te verlagen. Je beschikt daarnaast over producten van uitstekende kwaliteit en betrouwbaarheid.

X

Let op!

Wilt u iets kopen in de winkel of wilt u een reparatie aanbrengen dan
verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen:
0297 52 38 70
U kunt vervolgens een telefonische afspraak inplannen bij ons.