Op elk device hoort Microsoft Office
06
februari

Bij aanschaf van een nieuwe laptop wil je natuurlijk gelijk aan de slag kunnen. Maar wist je ook dat Office niet standaard is geïnstalleerd op jouw nieuwe laptop? Vergeet dit handige software pakket dus niet! Microsoft Office is wereldwijd het meest bekende en wellicht meest gebruikte kantoorpakket voor laptops en pc’s. Waar veel mensen niet bij stilstaan is dat Office niet standaard wordt meegeleverd. Met Office 365 kun je een jaar lang gebruikmaken van de nieuwste versies van Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Publisher, Access, Outlook en nog veel meer. Daarnaast ontvang je 1 TB cloud, zodat je al jouw verslagen en andere documenten veilig op kunt slaan en je altijd verzekerd bent van een back-up. Je installeert Office 365 eenvoudig op uw nieuwe laptop en hebt de mogelijkheid om (afhankelijk van het soort pakket) dit ook op meerdere apparaten te installeren.

Office 365 Personal

Office 365 Personal is voor 1 gebruiker. Hiermee werk je op 1 computer, tablet en mobiele telefoon. Handig als je alleen woont en toch over de nieuwste Office functies wilt beschikken. Ga je samenwonen, of kom je in een studentenhuis terecht? Dan is een upgrade naar Office 365 Home wellicht voordeliger

Office 365 Home

Office 365 is het voordeligste Office abonnement voor jou als je met meerdere mensen tegelijk aan de slag gaat in Office. Deze versie beschikt namelijk over 5 licenties, zodat bijvoorbeeld het hele gezin of al je huisgenoten tegelijk op hun laptops of tablets aan de slag gaan.

Office 2016 Thuis en Studenten

Werk je altijd alleen maar op dezelfde pc en wil je geen abonnement? Dan is Office 2016 Thuisgebruik en Studenten het pakket voor jou. Dit pakket heeft geen Outlook, maar wel programma’s als Office, PowerPoint en Excel. Precies wat je nodig hebt voor om je studententijd door te komen en je alledaagse boekhouding te doen.

Office 2016 Thuis en zelfstandigen

Microsoft Office Thuisgebruik en Zelfstandigen NL is een permanente licentie voor 1 pc, bedoeld voor gebruikers die Office ook voor zakelijke doeleinden gebruiken. Deze editie van Office 2016 beschikt ook over Outlook, waarmee je bijvoorbeeld als ZZP’er eenvoudig je zakelijke mailtjes organiseert en beheert.

X

Let op!

Wilt u iets kopen in de winkel of wilt u een reparatie aanbrengen dan
verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen:
0297 52 38 70
U kunt vervolgens een telefonische afspraak inplannen bij ons.