Kaspersky Internet Security

Kaspersky

Internet Security

Kaspersky Internet Security 1Apparaten 1jaar

Met intelligente technologieën wordt ervoor gezorgd dat uw PC altijd beschermd is en nooit geïnfecteerd raakt. Met bekroonde technologieën zoals Veilig Bankieren en Veilig toetsenbord, biedt Kaspersky Internet Security 2020 een veilige omgeving voor online bankieren, winkelen, werken en om sociale netwerken te bezoeken.

Kaspersky Internet Security 2020 beschermt 1 apparaten en heeft een looptijd van 1 jaar. Kaspersky Internet Security is geschikt voor Windows, Mac en Android. Kaspersky Internet Security is niet geschikt voor iOS (iPhone en iPad)

Kopen via CSU Comuter Service Uithoorn betekent 100% legitieme software inclusief installatiegarantie, een handleiding die u stap voor stap helpt met downloaden, installeren en activeren en een team van specialisten die u graag verder helpt, wanneer u er alsnog niet uitkomt!

Alles-in-één beveiling voor pc’s, Macs en Android-apparaten met maar één licentie

Met welk apparaat je ook online bankiert, winkelt, op het web surft of sociale netwerken gebruikt, je staat altijd bloot aan dezelfde beveiligingsrisico’s van internet, zoals malware-infecties, cybercriminaliteit. Het is daarom belangrijk dat al je apparaten met een internetverbinding, en de persoonlijke gegevens die daarop zijn opgeslagen, beschermd zijn tegen alle gevaren van het web.

Kaspersky Internet Security 2020 – Multi-Device is de beveiligingsoplossing voor de beveiliging van vrijwel elke combinatie van pc’s, Macs, Android-smartphones en Android-tablets met één licentie.

Realtime bescherming tegen alle nieuwe en opkomende malware- en internetdreigingen

Of je nu je pc, Mac of Android-smartphone of -tablet gebruikt, Kaspersky Internet Security – Multi-Device zorgt voor het volgende:

  • Alle applicaties en bestanden die je opent, opslaat of van internet downloadt worden meteen gescand.
  • Potentiële dreigingen worden in realtime doorgelicht en geanalyseerd, en gevaarlijke acties worden verhinderd voordat ze schade kunnen aanrichten.

Kaspersky biedt realtime bescherming tegen malware en beschermt je computer tegen internetdreigingen en cybercriminaliteit.

Belangrijkste kenmerken

  • Anti-malwarebeveiliging – tegen computervirussen, trojans, wormen, spyware, bots… en nog veel meer
  • Bescherming tegen malware – voorkomt dat malware voor pc kan verspreiden naar de pc’s van je familieleden, vrienden en collega’s
  • Realtime bescherming met cloudondersteuning tegen nieuwe en opkomende malware- en internetdreigingen
  • Geavanceerde technologieën voor ouderlijk toezicht – zorgen ervoor dat kinderen veilig kunnen internetten
  • Webbeveiliging – inclusief uitgebreide anti-phishing, plus Kaspersky URL-advisor voor een controle op gevaarlijke links
  • Met de Virtueel toetsenbord-technologie van Kaspersky kun je je muis gebruiken om wachtwoorden en andere gevoelige gegevens in te voeren, zodat je gegevens niet door keyloggers of identiteitsdieven kunnen worden onderschept
  • Anti-virusbescherming voor bestanden – controleert of er malware aanwezig is wanneer je een bestand opent, bewaart of uitvoert
  • Beveiliging van e-mail en downloads – scant bestanden die worden gedownload en de tekst van e-mails en bijlagen op http-webpagina’s

 

Internet Security

Mailen, streamen, social media en online shoppen – we zijn altijd online. Cybercriminelen ook. Daarom is het van belang je identiteit, geld en privacy te beschermen tegen internetdreigingen.

Kaspersky Internet Security helpt je ieder aspect van je digitale leven te beschermen op pc, Mac en mobiel*.

Beschermt je tegen cybercrime

Helpt je privéleven privé te houden

Vergroot je veiligheid tijdens online winkelen en bankieren

X

Let op!

Wilt u iets kopen in de winkel of wilt u een reparatie aanbrengen dan
verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen:
0297 52 38 70
U kunt vervolgens een telefonische afspraak inplannen bij ons.