Openingstijden
Maandag gesloten
               di t/m vr 9:00 - 18:00
               Za 9:00 - 17:00
Telefoonnummer
0297 52 38 70
BY CSU

Hieronder ziet u een e-mail waarmee cybercriminelen malware (kwaadaardige software) proberen te verspreiden. Deze malware zit mogelijk verstopt in een besmette bijlage. Of u wordt via een link doorverwezen naar een schadelijke website.

Advies
De afzenders wekken de indruk dat de aflevering van een pakket is mislukt. Om een nieuwe afspraak te maken moeten ontvangers een formulier downloaden en terugsturen. Doe dit niet! U loopt het risico dat kwaadaardige software op uw pc terechtkomt.

Opvallend aan de e-mails is dat ze aan de ontvangende partij gericht zijn. De naam van de ontvanger staat op verschillende plekken in het mailtje. ook weet de partij wanneer het bedrijf is gesloten, Hierdoor komt het betrouwbaarder over en neemt de kans toe dat mensen erin trappen.

Herkennen
Valse e-mails zijn vaak niet eenvoudig te herkennen. Ze voldoen vaak aan een of meerdere van de volgende kenmerken:
1. Ze bevatten vaak slecht taalgebruik. Denk aan slechtlopende zinnen en spel- en grammaticafouten. Let op! De trend is dat in valse e-mail steeds minder fouten voor komen.
2. Vaak ontbreekt een persoonlijke aanhef. U wordt aangesproken als ‘Geachte klant’ of ‘Beste heer/mevrouw’.Toch zijn er ook valse mails waarin u wél met uw naam wordt aangesproken, blijf dus opletten.
3. Een vaag e-mailadres dat als verzendadres is gebruikt.
4. Oplichters willen u op een link laten klikken en gebruiken die veelvuldig. Ook plaatsen ze kleurrijke buttons.
5. Moet u een betaling doen via Bitcoins, 3V Voucher of PaySafeCard? Dan is de mail vals.

U kunt een foute link of knop herkennen door met uw cursor op de link te staan, zonder erop te klikken. Bij de meeste programma’s, zoals Internet Explorer, Firefox, Chrome en Outlook, verschijnt de link linksonder in beeld. Zo kunt u zien dat het webadres waarnaar de link leidt niets met de zogenaamde afzender te maken heeft.

Hoogmoed Logistiek BV
Proostwetering 512
3543AB Utrecht

Geachte heer / mevrouw,

Op maandag 22 mei om 15:42 heeft een van onze chauffeurs geprobeerd om een pakket voor CSU-Computer Service Uithoorn af te leveren op het onderstaande adres.

CSU-Computer Service Uithoorn
Joost van den Vondellaan 37
1422HK UITHOORN

Door onbekende redenen is het onze chauffeur niet gelukt om deze bestelling te bezorgen. Wij willen u verzoeken om een nieuwe afspraak te maken om alsnog deze levering te voltooien.

Om een nieuwe afspraak te maken dient u het afsprakenformulier dat automatisch voor u is gegenereerd van onze website te downloaden en in te vullen. U kunt dit formulier vervolgens mailen naar planning@hoogmoedlogistiek.com
Het is tevens mogelijk om de bestelling op een ander adres te laten bezorgen.

Het afsprakenformulier is te vinden op onze website:

Alle benodigde gegevens alsmede de afzeneders en inhoud van het pakket zijn te vinden in het bovenstaande formulier.

Let op! het is alleen mogelijk om een nieuwe afspraak via het afsprakenformulier te maken. Het is niet mogelijk om telefonisch of op een andere manier een nieuwe afspraak te maken.

Met vriendelijke groet,

Famke Elands

Related Post

Gamingtotaal
Digitotaal
Caiway aalsmeer - uithoorn

We werken met verschillende merken

Wij werken met bijna alle populaire merken.

logo-1
logo-2
logo-3
logo-4
logo-5
logo-1
logo-1
logo-1
logo-1
logo-1