Je laptop wil je overal kunnen gebruiken
06
februari

Een laptop dien je altijd met zorg te behandelen. Het is belangrijk om je device goed te beschermen wanneer je deze vervoert van A naar B. Voor alle verschillende maten laptops zijn er geschikte oplossingen. Zo zijn er bijvoorbeeld sleeves, schoudertassen, rugzakken en trolleys. Wat is de beste manier om je laptop mee in te vervoeren?

Sleeve

Laptop sleeves bieden goede bescherming voor je laptop. De sleeves passen over het algemeen perfect om je laptop heen. Mocht je het vervelend vinden dat je de sleeve niet gemakkelijk kan dragen, kan je er natuurlijk ook een laptop rugzak bij kopen, waar je de sleeve in kan doen.

 Attaché Tas

Gebruik de attaché tas om je laptop veilig in op te bergen of draag deze aan het handvat mee. De behuizing houd je vrij van krasjes dankzij de gewatteerde binnenvoering. Daarnaast neem je eenvoudig al je accessoires mee in het speciale accessoire vak.

Tas

Met een laptoptas neem je je kostbare laptop overal veilig mee naartoe. Naast je laptop, passen er vaak ook verschillende accessoires en documenten in de tas. Zo ga je goed voorbereid naar werk of school.

Rugzak

Een laptop rugzak is ideaal omdat je je handen vrij hebt tijdens het vervoer. Zo neem je jouw netbook of notebook bijvoorbeeld ook handig mee op de fiets. Ook is er in de meeste rugzakken voldoende plaats voor je schoolboeken, zakelijke documenten en accessoires.

Trolley

Ben je vaak op reis, dan is een trolley wellicht handig. Een uitschuifbare handgreep zorgt ervoor dat een trolley eenvoudig mee te nemen is, maar ook niet lastig is om op te bergen.

X

Let op!

Wilt u iets kopen in de winkel of wilt u een reparatie aanbrengen dan
verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen:
0297 52 38 70
U kunt vervolgens een telefonische afspraak inplannen bij ons.