Openingstijden
Maandag gesloten
               di t/m vr 9:00 - 18:00
               Za 9:00 - 17:00
Telefoonnummer
0297 52 38 70

Groene Hart Noord op naar glasvezel

Caiway start 1 december campagne ‘Glasvezel buitenaf” in Groene Hart Noord

Goed nieuws! Op 1 december start Caiway de campagne “Glasvezel buitenaf” in Groene Hart Noord. Dat betekent dat vanaf die datum de bewoners van 2.800 adressen in De Ronde Venen en het westelijke deel van Stichtse Vecht zich kunnen gaan aanmelden voor een glasvezelaansluiting én een abonnement kunnen gaan afsluiten. Als 50% van de bewoners dit vòòr 29 januari 2018 doet, legt CIF in het gebied glasvezel aan. Snel internet komt steeds dichterbij!

Vraag glasvezel buitengebied groot
Dat de vraag naar een goede breedbandverbinding in het buitengebied groot is, blijkt uit de reeds afgeronde campagnes die CIF in het Oosten en Midden van het land heeft gevoerd. Overal is het benodigde percentage van 50% gehaald en is óf inmiddels glasvezel gelegd óf is de aanleg in volle gang.

Voorinventarisatie
Ook in het buitengebied van De Ronde Venen en Stichtse Vecht West is het enthousiasme groot. Dat is gebleken uit de voorinventarisatie die in het gebied gedaan is door de gemeenten, DICO Snel Internet Buitengebied én Stichting Digitale Bereikbaarheid. Het afgelopen jaar hebben deze partijen zich ingezet voor de aanleg van glasvezel. Zij dragen nu het stokje over aan Caiway, wie staat te popelen om glasvezel in het buitengebied van het Groene Hart Noord mogelijk te maken!

Aanbod
Alle inwoners van De Ronde Venen en het westelijke deel van Stichtse Vecht ontvangen van Caiway hetzelfde aanbod. Zij kunnen kiezen uit 4 verschillende abonnementen van Caiway voor een glasvezelabonnement. Daarnaast betalen zij een vastrechtvergoeding van €15,00 per maand òf €1900,- bij eenmalige afkoop. CIF heeft 50% deelname nodig om glasvezel te kunnen uitrollen.

Inwoners die na de inschrijfperiode alsnog kiezen voor glasvezel, betalen de werkelijke aansluitkosten van minimaal 995 euro, plus vastrechtvergoeding en de kosten van een abonnement.

Ambassadeurs
Als de campagne start, ontvangen alle inwoners van het gebied een informatiepakket van CIF. Hierin is informatie te vinden over aanbod, voordelen en voorwaarden van glasvezel. Om bewoners zo volledig mogelijk te informeren zijn er ambassadeurs in het gebied actief. Inwoners kunnen bij deze lokale ambassadeurs terecht met al hun vragen!

Ik ben overtuigd! En nu?

Na 1 december komt u langs bij Digitaal CSU

Abcoude – Baambrugge – Wilnis – Amstelhoek – de Hoef – Mijdrecht – Vinkeveen – Waverveen
Abcoude – Baambrugge – De Hoef – Hollandse Kade – Kockengen – Nieuwer ter Aa – Vinkeveen –  Waverveen – Wilnis

Glasvezel buitenaf Caiway

We werken met verschillende merken

Wij werken met bijna alle populaire merken.

logo-1
logo-2
logo-3
logo-4
logo-5
logo-1
logo-1
logo-1
logo-1
logo-1