Bescherm je device goed tegen allerlei bedreigingen

Een virusscanner is essentieel om je computer schoon te houden en veilig gebruik te kunnen maken van internet. Een virusscanner is een programma dat op verschillende manieren je computer beschermt tegen infecties. De betere antivirusprogramma’s bestaan eigenlijk uit verschillende soorten scanners die infecties bestrijden in e-mails, tijdens het surfen, downloaden van bestanden, op de harddisk of tijdens het opstartproces. Het nadeel van het continu laten werken van een virusscanner op al die niveaus is wel dat je computer trager kan worden. Digitotaal adviseert Kaspersky welke 3 verschillende smaken kan aanbieden. We leggen je uit wat het verschil is.

Antivirus

Met zo veel opgeslagen persoonlijke bestanden, is het van belang je pc te beveiligen. Kaspersky Anti-Virus beschermt je tegen virussen, spyware en trojans en zorgt ervoor dat ransomware je bestanden niet meer vergrendelt.

Bescherming tegen virussen, ransomware en meer

Laat je pc presteren zoals bedoeld

Eenvoudige beveiliging met online beheer

Internet Security

Mailen, streamen, social media en online shoppen – we zijn altijd online. Cybercriminelen ook. Daarom is het van belang je identiteit, geld en privacy te beschermen tegen internetdreigingen.

Kaspersky Internet Security helpt je ieder aspect van je digitale leven te beschermen op pc, Mac en mobiel*.

Beschermt je tegen cybercrime

Helpt je privéleven privé te houden

Vergroot je veiligheid tijdens online winkelen en bankieren

Total Security

Met allerlei apps en de talloze websites die worden bezocht via verschillende apparaten, kan het lastig zijn om je gezin te beschermen tegen hackers, ransomware en andere vormen van cybercrime. Bescherm je gezin op elk apparaat, zodat iedereen veilig winkelt, surft, streamt en social media gebruikt.

Beschermt je privacy, wachtwoorden, bestanden en foto’s

Vergroot je veiligheid tijdens online winkelen en bankieren

Creëert een veilige omgeving voor kinderen

X