Openingstijden
Maandag gesloten
               di t/m vr 9:00 - 18:00
               Za 9:00 - 17:00
Telefoonnummer
0297 52 38 70
BY CSU

Met de af-installeren service van CSU Computer Service Uithoorn kun je direct genieten van je nieuwe apparaat omdat onze Technische Dienst jouw e-mailaccounts instelt, je bestanden overzet, de belangrijkste programma’s installeert en graag helpt met wat je verder nog nodig hebt om aan slag te gaan.

Af-installeren

Deze dienst is ideaal voor mensen die geen zin of tijd hebben om een nieuwe computer helemaal opnieuw in te stellen. Hieronder een kort overzicht van wat wij voor jou uitvoeren:

  – Doorstart van je besturingssysteem
  – Instellen van je e-mailaccount
  – Foto’s en belangrijke bestanden overzetten
  – Softwarepakketten of programma’s installeren

Deze dienst is aan te bevelen als je net een nieuwe computer bij ons hebt gekocht, maar ook zonder de aanschaf van een computer mag je gebruik maken van de af-installeren service. Voorwaarde voor het overzetten van de data van een oude computer is wel dat de harde schijf nog functioneert. Mocht er een recovery nodig zijn dan kunnen er meerkosten van toepassing zijn, maar dit zal altijd vooraf overlegd worden met de klant.

VOORWAARDEN AF-INSTALLEREN SERVICE

  – Voor het overzetten van de bestanden bereken wij een bedrag van €30,-.
  – Voor het instellen van je e-mailaccount en de het product gebruiksklaar maken berekenen wij een bedrag van €19,95.
  – Software kan alleen mee geïnstalleerd worden door middel van een originele meegeleverde licentie.
  – Door het inleveren van een gegevensdrager (bijv. USB-stick, externe harde schijf.) met jouw data, verklaar je gelijk ook de eigenaar te zijn van deze data en CSU Computer Service Uithoorn te vrijwaren van welke claim of actie dan ook met betrekking tot deze gegevensdrager of de data die er op opgeslagen staat.
  – CSU Computer Service Uithoorn gaat vertrouwelijk met jouw gegevens om. Mocht CSU Computer Service Uithoorn per toeval strafbare feiten aantreffen op een computer, dan zijn wij verplicht daarvan aangifte te doen.

Related Post

Gamingtotaal
Digitotaal
Caiway aalsmeer - uithoorn

We werken met verschillende merken

Wij werken met bijna alle populaire merken.

logo-1
logo-2
logo-3
logo-4
logo-5
logo-1
logo-1
logo-1
logo-1
logo-1