Openingstijden
Maandag gesloten
               di t/m vr 9:00 - 18:00
               Za 9:00 - 17:00
Telefoonnummer
0297 52 38 70
Data Recovery

Voor softwarematige problemen en lichte hardwarematige problemen geldt: een recoverymedium en de verzendkosten zijn nog niet inbegrepen bij de prijs. *Onder zware hardwarematige problemen (cleanroom recovery (interne schade)) vallen de analyse-, onderdeel-, recovery- en verzendkosten, een nieuw recoverymedium én de btw. Deze prijs geldt alleen bij succes. In het geval van een onsuccesvolle harde schijf recovery betaal je alleen de analysekosten van €125,-. In specifieke gevallen (zoals bij dit type schijven) zijn onderdelen duurder, waardoor extra onderdeelkosten worden berekend (circa €100,-). Uiteraard overleggen we eerst voordat er enige kosten worden gemaakt. **Aanbetaling van de spoedtoeslag is vereist. In het geval van schijven waarvan het zegel is verbroken, of schijven die bij een ander data recovery-bedrijf zijn geweest geldt een second opinion fee van €200,-. Let wel, deze toeslag geldt dus niet wanneer je eerder bij een computerbedrijf bent geweest.* Hieronder vallen de analyse-, onderdeel-, recovery- en verzendkosten, de gegevens via een downloadlink én de btw. Deze prijs is enkel bij succes. In het geval van een onsuccesvolle recovery betaalt de klant alleen de analysekosten van €35. Uiteraard overleggen we eerst voordat er enige kosten worden gemaakt. **Aanbetaling van de spoedtoeslag is vereist.

Voor fysieke problemen geldt een toeslag (prijs op aanvraag). In het geval van schijven waarvan het zegel is verbroken, of schijven die bij een ander data recovery-bedrijf zijn geweest geldt een second opinion fee van €200,-. Let wel, deze toeslag geldt dus niet wanneer je eerder bij een computerbedrijf bent geweest. *Aanbetaling van de spoedtoeslag is vereist.

HOE WERKEN WIJ?

In onze Reparatie ruimte inventariseren we de mogelijkheden voor dataherstel. Deze inventarisatie is uiteraard geheel gratis. Afhankelijk van de ernst van de schade bieden we je een van onderstaande opties aan. Bij eenvoudige schade (bijv. wanneer u per ongeluk uw data heeft gewist), dan kunnen we deze met onze geavanceerde software in de winkel binnen 1 a 2 werkdagen weer veiligstellen. Uit ervaring kunnen we dat zo’n 70 a 80 % van alle problemen op deze manier kan worden opgelost. Wanneer het probleem complexer is en/of jouw datadrager fysiek beschadigd is, kunnen we jouw datadrager in een extern data recovery laboratorium laten behandelen.

Tip! Probeer niet zelf je datadrager te openen, de kans op dataherstel neemt hierdoor sterk af.

Voor meer informatie neem contact met ons op

We werken met verschillende merken

Wij werken met bijna alle populaire merken.

logo-1
logo-2
logo-3
logo-4
logo-5
logo-1
logo-1
logo-1
logo-1
logo-1